like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, October 30, 2013

I am proud of who I am today


I may not be someone’s first choice, but I’m a great choice.
I may not be rich, but I’m valuable.
I don’t pretend to be someone I’m not, because I’m good at being me.
 I might not be proud of some of the things I’ve done in the past, but I am proud of who I am today.
I may not be perfect, but I don’t need to be.
Take me as I am or watch me as I walk away...


Friday, October 25, 2013

LADY SECRET BUST UP


LADY SECRET BUST UP
ADAKAH ANDA :
* Payudara kecil dada leper je, bila menyusu makinlah kendur 
* Lagi sedih suami tengok pun tak terliur
* Banyak dah produk dicuba,tiada kesan,merimaskan hingga dah putus asa.

Adakah ini yang benar-benar anda inginkan sebagai tak kira seorang gadis perawan mahupun wanita yang sudah bergelar isteri...
Kini anda tidak perlu bimbang lagi. LadySecretBust boleh membantu.
Ia merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ia berperisa strawberry yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.

HARGA ASAL LADY SECRET BUST UP
: RM240 

HARGA PROMOSI :
RM180 / RM190 SS
FREE POSTAGE!!!

 (JIMAT RM60 )

SMS "LSBU" KE 011 25 467 465
UNTUK TUNTUT HARGA DISKAUN !

* Payudara kecil dada leper je,bila menyusu makinlah kendur 
* Lagi sedih suami tengok pun tak terliur
* Banyak dah produk dicuba,tiada kesan,merimaskan hingga dah putus asa.
Kini anda tidak perlu bimbang lagi. LadySecretBust boleh membantu.
Ia merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ia berperisa strawberry yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.

Bagaimana LADYSECRETZ BUST UP! membantu anda mendapatkan dada idaman :





✔Menambah saiz payudara.
✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.

✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
✔ Mengetatkan vagina.
✔ menghilangkan bau badan dan bau peluh
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
✔Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
✔Menganjalkan kulit yang melendut.

✔ Melambatkan proses penuaan.

HARGA ASAL LADY SECRET BUST UP : RM240 

HARGA PROMOSI :
RM180 / RM190 SS
FREE POSTAGE!!!

 (JIMAT RM60 )

SMS "LSBU" KE 011 25 467 465
UNTUK TUNTUT HARGA DISKAUN !


CEPAT DAPATKAN LADYSECRETZ BUST UP SEKARANG!




Kebaikan Pueraria Mirifica
Untuk Kecantikan Wanita

1. Herba Pueraria mirifica merupakan tumbuhan herba yang sangat terkenal dengan khasiatnya yang pelbagai. Hasil kajian saintifik menunjukkan herba ini dapat mengembalikan keremajaan khususnya untuk wanita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan dalaman serta luaran yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki.

2. Kelebihan utama herba Pueraria mirifica adalah menyeimbangkan hormon estrogen untuk memelihara ciri-ciri kewanitaan seorang wanita. Hormon estrogen merupakan kunci utama di dalam kesuburan seorang wanita. Ia menyerlahkan sifat kewanitaan serta membantu dalam membentuk tubuh badan wanita.

3. Antara lain kelebihan herba Pueraria mirifica adalah sebagai agen anti-penuaan di mana ia dapat membantu mengurangkan masalah kedutan pada kulit dengan menegangkan dan menghaluskan struktur kulit. Kedutan pada kulit akan berkurangan dengan berkurangnya garis-garis halus, sekaligus menjadikan anda tampak lebih muda.

4. Di samping itu, Pueraria mirifica juga dapat melebatkan rambut dan melambatkan uban. Rambut akan tampak lebih sihat dan bersinar. Ia juga dapat membantu menambah tenaga dan meningkatkan semangat, supaya lebih cergas menjalani kehidupan seharian.

5. Tumbuhan herba ini juga berkhasiat untuk menambahkan selera makan, membantu memulihkan daya ingatan serta melancarkan perjalanan darah. Ia juga dapat membantu masalah sukar tidur, supaya dapat tidur lebih lena pada waktu malam.

6. Herba Pueraria mirifica ini juga dapat mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang telah kendur akibat daripada proses penuaan. Payudara akan menjadi lebih pejal dan mantap, menjadikan anda kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar.

Kesimpulannya, herba Pueraria mirifica merupakan tumbuhan herba yang sangat berguna bagi golongan wanita untuk memelihara kesihatan agar kekal cergas dan bertenaga, di samping kelihatan menarik dan lebih muda daripada usia sebenar.

Anda boleh menikmati kebaikan Pueraria Mirifica apabila mengamalkan LADYSECRETZ BUST UP ™. LADYSECRETZ BUST UP ™ merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ia berperisa strawberry yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.


Ingin memiliki payu dara menawan dengan selamat cepat dan bekesan?

HARGA ASAL LADY SECRET BUST UP : RM240 

HARGA PROMOSI :
RM180 / RM190 SS
FREE POSTAGE!!!

 (JIMAT RM60 )
SMS "LSBU" KE 011 25 467 465UNTUK TUNTUT HARGA DISKAUN !










CEPAT DAPATKAN LADYSECRETZ BUST UP SEKARANG!



NOTA KAKI : PRODUK MENDAPATKAN KELULUSAN KKM ,HALAL,GMP DAN DIJAMIN ANDA BERPUAS HATI

Monday, October 21, 2013

SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER

ASSALAMUALAIKUM..

Waktu free macam nie baru lah ada masa nak update blog
dengan menambahkan follower Cik Siti ..
hehe
OK! nie memang nak kejar due date punya.. due dy punya nie pon dah nak expired..
alahai.... dah lama aku tak join segmen cam nie!

lagi 9 hari nak tamat.. Cik Siti baru nk ikut blog Dik An nie.. haha
well.. hadiah dy pon memang dalam mimpi jelah kan cik siti nak menang..
kalau dapat novel nie memang best huhu ..
(cehh.. jangan nak berangan la cik siti oii.. :P)

Apa2 pon.. sama2 lah kita meramaikan follower kat blog masing2! :)
syaratnye pon mudah.. xde rumit nye. nak tahu sila tekan  banner kat bawah nie



sila klik banner kat atas ye untuk ke link empunya segmen nie :)

selamat berblogwalking everybody..

please follow my blog ok :)
# follower : 134

dan jangan lupa tengok produk-produk kecantikan kat blog Cik Siti ye :)
sila jangan malu untuk order produk kecantikan...
Siapa la yang tak nak cantik kan.. kih4

Friday, October 04, 2013

GLUTAKING - KULIT SIHAT, CANTIK TANPA JERAWAT DAN JERAGAT


ASSALAMUALAIKUM ..BAYANGKAN anda juga boleh CANTIK & CERAH
tanpa bersusah payah malah akan DIPUJI oleh kawan-kawan.





APA YANG GLUTAKING DAPAT BERIKAN?

JIMAT MASA :
- TAK PERLU buat treatment berjam-jam lama nya,
- TAK PERLU make up tebal-tebal !!


JIMAT KOS :
- TAK PERLU krim tambahan utk kulit kilat glowing
TAK PERLU ambil berterusan , dah cantik , nk stop pun tak de masalah.

Bagaimana GlutaKing bertindak ke seluruh wajah dan badan anda ?
✔ BANTU mencerahkan kulit dan meratakan tona tak sekata
✔ BANTU merawat jerawat dan parut dengan seawal 14hari
✔ Bertindak sebagai anti oksida & agen penuaan
✔ MENGURANGKAN minyak di wajah, 
✔ANTI-PENUAAN terbaik
✔Memberi Tenaga EXTRA tanpa rasa letih walaupun banyak bekerja..

GLUTAKING

HARGA
RM150 SM
RM 155 SS


FREE POSTAGE+ FREE GIFT

sms 'GK' ke nombor
011 25 467 465
untuk dapatkan HARGA yang lebih istimewa :)

STOK ADALAH TERHAD!


Pencerahan Kulit

Meningkatkan kecerahan kulit dan lebih bersinar : Kandungan asas glutathion merupakan anti oksida terbaik yang membantu menghalang radikal bebas dan membentuk satu lapisan bagi menghalang sinaran UVB yang merosakkan kulit.

Membantu menghambat proses melanosit lantas membantu mengurangkan pigmentasi (jeragat), tompok-tompok  hitam, titik penuaan dan melasma dan meninggalkan kulit yang lebih cerah sekata tanpa noda.

Anti Penuaan
Bahan asas dalam Glutaking merupakan agen yang progresif bertindak untuk mencerahkan freckles, titik penuaan, melasmelingkaran gelap bawah mata dan hiperpigmentasi.
Kolagen marin berkualiti tinggi membantu untuk mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah terutamanya pada area tepi mata, dahi dan glabelar.

Asid amino bertindak secara seiring dengan kolagen untuk membentuk struktur kulit yang lebih kuat pegangannya, membantu bertindak untuk meningkatkan proses fibrolasi serta meningkatkan sintesis protein pada struktur kulit

Kulit akan lebih anjal, lebih elastik dan lebih lembab.

Kesihatan
Kesihatan hati : GlutaKing dengan tambahan glutation akan memangkinkan pengeluaran glutation asal dalam hati manusia iaitu anti-oksidan semulajadi. Glutation akan bertindak untuk sebagai agen detoksifikasi, membersihkan toksin dari dalam badan dan menukarkannya kepada bahan yang berasaskan air dan senang dikumuhkan melalui ginjal manusia.

Memperbaiki system imunisasi – GlutaKing akan bertindak untuk menjaga fungsi imunisasi dalaman badan dan mencegah dari pertumbuhan sel-sel kanser.

Memperbaiki kualiti tidur dan menambah tenaga – GlutaKing membantu untuk membersihkan dan melancarkan perjalanan darah di samping itu membantu untuk meningkatkan tenaga dalaman.








GLUTAKING

HARGA
RM150 SMRM 155 SS
FREE POSTAGE
+ FREE GIFT


sms 'GK' ke nombor
011 25 467 465

untuk dapatkan HARGA yang lebih istimewa :)


STOK ADALAH TERHAD!!
Kesan Glutaking ini boleh dilihat dalam tempoh seawal 7 hari ye! bergantung kepada tubuh badan masing-masing sebab realitinya penerimaan setiap individu adalah berbeza. Kesan yang terbaik adalah dengan pengambilan berterusan kerana Glutaking juga adalah ibarat makanan atau nutrisi tambahan untuk badan kita. 
Harus diingatkan bahawa JANGAN lupa untuk minum air sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari. Ini penting ye untuk serapan khasiat produk ini dengan lebih baik.

Bukan hanya untuk wanita malah lelaki pun boleh ambil. Wanita yang datang haid dibolehkan ambil kecuali untuk wanita mengandung dilarang sama sekali!

ANTARA TESTIMONI YANG MENAKJUBKAN DENGAN GLUTAKING...















DAPATKAN GLUTAKING GLUTAKING SEGERA!!!

UNTUK HARGA DISKAUN
SMS 'GK' KE 011 25 467 465 SEKARANG~


High Waist Slimming Panty Murah

Panty Kempiskan Perut Buncit
*High Waist Slimming Panty* 

Harga 1 pcs :
HARGA KASIH SAYANG :)RM14/PCS
EXCLUDE POSTAGE!
(RM6 SM / RM9 SS)


NP: RM20 (EXCLUDE POSTAGE)



BORONG 5 HELAI
RM70 SAHAJA!!!!
SANGAT MURAH DAN BERBALOI!!!

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE 5 TUMMY SLIMMING PATCH.
*S/S ADD RM5

BERMINAT??

SMS/ORDER : 011 25 467 465




COLOUR AVAILABLE
COLOR ADA 4 SAJA :
SOFT PINK, HITAM, KUNING, OREN


*STOK TERHAD*



Ia sangat berkesan utk menghilangkan dan 

menutupi benjolan lemak serta selulit pada bahagian pinggang & pinggul anda. 


Sangat selesa untuk dipakai.
Lemak dan Kolori dibakar menggunakan kaedah urut


Ciri-ciri & Spesifikasi:
FREE SAIZ dengan stretchable untuk saiz pinggang 64cm ke 85cm 
Sangat stretchable dan Selesa 
Diperbuat daripada kapas 90% dan 10% spandex. 
Pertama kali pakai akan Serta-merta kelihatan bentuk badan lebih baik dari sebelumnya 
Sesuai juga digunakan oleh wanita yang baru sahaja melahirkan anak 1 hingga 2 bulan.

- High Waist Hip Up Slimming Massage Shorts has a preeminent retractility and a wonderful fit feeling. - Targets the fats using the massaging method, it helps burn colories & fats - You can get the effect like the massage by a special waffle knitting Material Composition: Nylon and Elastic fiber


Size: M- LL: Fit waist 64 - 85cm / Hips 87 - 105cm



BERMINAT??

SMS/ORDER : 011 25 467 465


Wednesday, October 02, 2013

OH NUFFNANG.. AKU DAH TAK LUPA


Assalamualaikum :)

hoho.. nie cerita pasal bulan lepas: 02/09/13

Sebulan lepas itu @ hari nie : 02/10/13
aku baru nak update!! hahaha
OK! yang penting sekali,
aku dah cashout itu uwang nuffnang! hehe
26 SEPTEMBER 2013, JAM 09.03 PAGI~
Pada asal jumlahnya ialah : RM164.81.
Setelah ditolak fee sebanyak RM1 ..
Jadi jumlahnya RM163.81. Alhamdulillah.. :)



kamu boleh click for detail untuk tengok iklan apa
dan berapa yang korang dapat..


Setelah tekan cashout.. nanti akan keluar benda warna hijau kat atas sekali .
Maknanya kamu dah berjaya submit cashout dan
Nuffanang hanya nak remind supaya bagi masa 30hari untuk duit nuffnang diproses...

so sabar jelah~~hehe
dan secara automatic Total Earning kamu akan jadi RM0.00...


Tapi xpelah.. SEKARANG RM0.00..
kan kat bawah masih ada yang duk ON GOING :)
tunggu yang ini pula ye!



TERIMA KASIH KEPADA IKLAN KAT ATAS NIE
SEBAB SUDI BERTAPA KAT BLOG CSF~ :)

OK LAH! TU JELAH NAK BAGITAHU
SELAMAT MALAM SEMUA..  :)
WASSALAM~

OPA SNOW : MOUSSE UNTUK KURUS

PROMOSI OPA SNOW!!


HARGA :
1: RM90SEM , RM100SS
BELI 2 FREE 1 - RM180/190

FREE POSTAGE!!!!

Langkah-langkah guna OPA SNOW 


1.Goncangkan botol OPA SNOW sebelum guna selama 30saat.
2.Semburkan mousse OPA SNOW pada kulit .
3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.
4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit. 


OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !!


4 KEJAYAAN PRODUK OPA SNOW

a) Khusus

OPA SNOW adalah satu-satunya produk di dalam dunia yang mampu menggantikan senaman atau aktiviti lasak untuk tujuan melangsingkan badan, ia mampu menembusi melalui kulit anda, meningkatkan kecekapan haba dan yang paling penting OPA SNOW sangat berkesan dalam pembakaran lemak jauh ke dalam badan anda.

b) Kecekapan Tinggi

OPA SNOW berjaya meningkatkan pembakaran lemak di kawasan lemak-lemak yang tertentu, membuang struktur lemak yang tidak diingini untuk hasil yang mengagumkan, licin dan cantik.

c) Selamat

OPA SNOW merangkumi bahan-bahan yang berkualiti dan semulajadi untuk menghasilkan kesan yang unik dalam pembakaran dalaman yang panas selepas menggunakannya, namun rasa sejuk dan menyegarkan dari luaran. Sesuai untuk semua jenis kulit.

d) Keputusan Komprehensif

Pakej 4in1 badan: Pengurusan badan dengan cara yang sihat, membentuk badan ideal, Anti-kedut dan Kunci Kelembapan Kulit. OPA SNOW menyelesaikan masalah kulit yang berlemak di kawasan terdedah, kulit kendor longgar, selulit dan keadaan kulit yang kering.


Dua kali ganda pembakaran lemak yang lebih berkesan 
berbanding dengan terapi kecantikan kulit.


1. Kunci pelangsing

Menangani masalah kulit menggelebar di bahagian lengan untuk mendapatkan lengan yang lebih cantik.

2. Abdomen Flat

OPA SNOW membantu membuang lemak perut tambahan untuk menghasilkan hasil yang baru, licin dan rata serta membantu anda untuk mendapatkan pinggang langsing kecil.

3. Pinggang Kecil

Pertempuran lemak badan di bahagian pinggang menghasilkan bentuk yang menarik, ramping dan menawan.

4. Kaki berbentuk indah

Sasaran OPA SNOW untuk sepasang kaki seakan model yang bertujuan untuk semua skirt dan seluar untuk memikat kedudukan dan kecantikan.



Mengapa Pilih OPA SNOW?

A) Teknologi Korea, Amanah, Dipercayai


OPA SNOW adalah produk yang bangga direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, ia menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. 
OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan akhirnya semulajadi dan selamat untuk digunakan. Hanya semburan OPA SNOW di kawasan-kawasan yang berlemak dan memeteraikannya dengan urutan yang baik untuk meningkatkan kadar penyerapan. 
Dihasilkan dengan menggunakan formula yang sempurna seperti bahan-bahan yang berkualiti digabungkan dengan sains dan teknologi, OPA SNOW berkesan menembusi ke dalam lapisan lemak dan membakar lemak badan terkumpul tanpa merosakkan kulit atau kontur badan. 

Perkembangan Sains dan Teknologi OPA SNOW cemerlang sebagai produk pelangsing revolusioner, ciptaan moden, baru inspirasi dan asal itu sendiri. Satu produk menyumbang begitu banyak dalam industri kecantikan dan pengguna yang menyediakan satu teori baru dalam industri badan dengan hasil yang terbukti keberkesanan yang tinggi dan kehilangan lemak yang luar biasa.


 Selamat dan Asli

OPA SNOW mengandungi bahan-bahan utama seperti Green Coffee Bean, Minyak Jojoba, Ekstrak Halia dan Ekstrak Daun Imatinib. Ini ekstrak tumbuhan menyumbang dengan ketara ke dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga meningkatkan keanjalan kulit.

Kacang Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan untuk bertarung dengan kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba: melembapkan dan memerangi penuaan.

Ekstrak Halia: pantas meningkatkan badan dan kulit metabolisme

Ekstrak Daun Imatinib : Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

C) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji

OPA SNOW telah terbukti layak oleh seribu sukarelawan melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan, hasil menggantikan apa-apa ujian klinikal sebelum ini! 

OPA SNOW telah mencapai keputusan yang lebih besar selepas pelancaran rasmi dan pelepasan, berjaya lebih seratus ribu kadar kejayaan oleh pengguna sahaja, terutamanya diiktiraf OPA SNOW sebagai penyelesaian teknologi diilhamkan selamat untuk badan. 
Fenomena ini telah menyebabkan beberapa kejadian rompakan, mencetuskan kekurangan bekalan yang banyak di pasaran.


D) Produk Pelangsingan Direka untuk Asia

Punca obesiti di seluruh dunia yang sama, walau bagaimanapun, tubuh manusia berbeza dari timur ke barat dipengaruhi terutamanya oleh diet budaya dan faktor-faktor alam sekitar. Ia adalah penting untuk mempertimbangkan dan mengelakkan sebarang kesan yang buruk apabila menggunakan mana-mana produk.Ia adalah OPA SNOW berita baik dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia dan muntah-muntah, produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia.

Ekstrak Daun Imatinib + biji kopi Arabica + ekstrak Halia + minyak Jojoba

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~