like button

JUALAN MURAH 2016

Wednesday, November 20, 2013

PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA


BLOG UPDATE!
7/4/2015

DAPATKAN HARGA BARU IBU PUTIH JANNA LAWWA DI BLOG KEDUA SAYA :)

KLIK :
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/04/pati-ibu-putih-janna-lawwa-kulit-lebih_7.html

JANNA LAWWA NEW PACK
KANDUNGAN : 
•IBU PATI dari Bunga Melati, 
•Bunga Melor, 
•Sandalwood, 
•Suwandakottan, 
•Neem (Daun Semambu), 
•Venivel, 
•Ibu Kunyit Putih, 
•Welmee(Licorice), 
•Alpha Arbutin, 
•Tranexamic Acid, 
•Kojic Acid, 
•Gluthathione, 
•Collagen,
•Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.

CARA GUNA : 
•Pati IbuPutih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan. 
•Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit Pati IbuPutih JANNA LAWWA 'dimixkan' dengan Glutha Kojic Serum. 
•Pati IbuPutih digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu :

->Pada wajah : 
sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati Ibuputih diselang selikan sehari.
->Pada badan : 
Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

->Pada parut lama dan parut baru : 
sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.
Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. 
Pati IbuPutih juga mampu melegakan dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.

KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan.

Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja 
•MELINDUNGI, 
•MELICINKAN, 
•MERAWAT, 
•MEMBAIKPULIH, 
•MELEGAKAN, 
•MENGIMBANGI P.H KULIT, 
•MELEMBUTKAN, 
•ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA.

Pati ibuputih JANNA LAWWA 
•anti keradangan kulit, 
•memperbaharui sel, 
•mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
•menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur, 
•membentuk paras wajah V shape, 
•memudakan kulit, fungus, 
•menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan.

Berfungsi juga untuk 
•menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak. 
•Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan. 
•Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum~

ok! banyak kali ku dapat meseg ada jual IBU PUTIH JANNA LAWWA X??
terpaksalah ku reply : 'xde jual'.. huhu

kenapa laa ramai sgt yang nk ibu putih janna lawwa nie ek???
ok.. baru ku tahu..

korang boleh tengok info pasal IPU PUTIH JANNA LAWWA nie kat bawah..
sememangnya menarik!!!  TAK CAYA??? BACA LAH SENDIRI YE :)






TESTIMONI JANNA LAWWA 2014
BLOG UPDATE!
7/4/2015

DAPATKAN HARGA BARU IBU PUTIH JANNA LAWWA DI BLOG KEDUA SAYA :)

KLIK :
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/04/pati-ibu-putih-janna-lawwa-kulit-lebih_7.html



nampak tak??? ce klik gambar untuk besarkan ..kasi jelas ckit..

yeah!! ku dapat testimoni percuma daripada cik anony..
TERIMA KASIH sbb sudi bg pendapat tentang pati ibu putih janna lawwa~ tq!! tq!! tq!! :)

Kandungan pati ibu putih 30gram, sticker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, berbau harum, dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yang berkualiti tinggi





KANDUNGAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

1. IBU PATI dari Bunga Melati
2. Bunga Melor
3. Sandalwood
4. Suwandakottan
5. Neem (Daun Semambu)
6. Venivel
7. Ibu Kunyit Putih
8. Welmee (Licorice)
9. Alpha Arbutin
10. Tranexamic Acid
11. Kojic Acid
12. Gluthathione
13. Collagen
14. Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN


CARA MENGGUNAKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

1 - Pati Ibu Putih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.
2- Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit Pati Ibu Putih JANNA LAWWA 'dimixkan' dengan Glutha Kojic Serum.

Pati Ibu Putih digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu :

->Pada wajah :
1- sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga
2- 1diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati Ibuputih diselang selikan sehari.

-> Pada badan :

1- Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

-> Pada parut lama dan parut baru :

1- Sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.
2- Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat
3- Pati IbuPutih juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus


KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.


Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan


Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja

✔ Melindungi
✔ Melicinkan
✔ Merawat
✔ Membaikpulih
✔ Melegakan
✔ Mengimbangi pH kulit
✔ Melembutkan
✔ ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA


KELEBIHAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : 

✔ Anti keradangan kulit,
✔ Memperbaharui sel,
✔ Mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
✔ Menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur
✔ Membentuk paras wajah V shape
✔ Memudakan kulit, fungus
✔ Menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan



PATI IBU PUTIH JANNA LAWA JUGA BERFUNGSI :

✔ Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak.
✔ Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan.
✔ Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.



SOALAN LAZIM PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

1. Berapa harga & kandungan Pati Ibu Putih Janna Lawwa
Harga RM85.00 PERCUMA kos penghantaran. Untuk Sabah/Sarawak sila tambah RM5. 

2. Apa beza Pati Janna Lawwa berbanding Krim Ibu Putih yang berlambak-lambak kat pasaran tu??!!

Terlalu banyak dan terlalu besar bezanya antara Pati Janna Lawwa dan Krim Ibu Putih lain. Di bawah ni saya ringkaskan seba sedikit;
✔ ADA KELULUSAN KKM -->NOT130904110K 

✔ HALAL ; diperakui Halal oleh Jakim dan mempunyai logo halal pada bekasnya


✔ ADA UV PROTECTION ; tidak seperti Krim Ibu Putih lain, Pati Janna Lawwa mempunyai UV Protection yang tinggi sekitar SPF88++. Jadi anda tak perlu risau ketika keluar berjalan-jalan di bawah terik matahari.


✔ DIHASILKAN DI KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP ; Tidak semua kilang-kilang di Malaysia mempunyai status GMP malah sukar untuk mendapatkan status tersebut. Kilang bertaraf GMP wajib mengikut piawaian, jadi mereka menitikberatkan soal standard, mutu, kualiti dan sentiasa dipantau.


✔ BOLEH DIPAKAI TANPA CAMPUR APA-APA KRIM; Jika anda mempunyai stretchmark, pelipat yang gelap, rekahan, anad boleh menyapu pati Janna Lawwa pada tempat-tempat yang bermasalah termasuk puting buah dada, celahan ketiak dan lain-lain. Pati Ibu Putih Janna Lawwa menjadikan warna kulit yang gelap kepada kemerahan yang sihat :)


✔ TERBARU !! BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP BIBIR !! ; Terutama bibir yang kering, mencerahkan bibir yang lebam-lebam, bibir yang pecah-pecah serta HALAL. Tiada kesan sampingan jika tertelan kerana kandungannya bebas racun, bersih dan HALAL!


✔ KANDUNGAN ; Terdiri daripada 15 bahan utama yang sangat-sangat berkhasiat pada kulit. Pada kandungannya juga terdapat manik-manik biru yang mengandundi Collagen, Vitamin A, C, E & Multivitamin. 10x lebih berkesan, 10x lebih efektif dan 10x lebih menjimatkan pemakainya :)


✔ BUATAN MALAYSIA, BUMIPUTERA ISLAM ; Ya, Pati Ibu Putih Janna Lawwa ialah Buatan Malaysia dan Bumiputera Islam. Pengasasnya ialah Kak Janna & juga gambarnya digunakan di setiap sticker/bekas Janna Lawwa. Dan tahukah anda, brand Janna Lawwa & Fadaraj sudah lama bertapak di Malaysia?


✔ PUTIH GEBU KEKAL & PENJAGAAN KULIT YANG AMAT BAGUS ; Ya, Pati Ibu Putih Janna Lawwa memberikan anda pemutihan dan gebu yang kekal. Kesan pemutihan boleh dilihat seawal 3 hari jika anda menggunakannya dengan kerap dan rajin juga mengikut tona kulit. Ianya juga bertindak sebagai anti keradangan kulit, memperbaharui sel, mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat, menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur, membentuk paras wajah V shape, memudakan kulit, fungus, menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.


✔ STICKER ; Sticker Pati Ibu Putih Janna Lawwa berwarna PINK dan bekasnya mempunyai pelekat QC Seal, apabila anda membuka penutupnya, automatik pelekat QC Sealnya akan pecah dan bukan boleh dicabut seperti sticker lain.


Jadi, Ibu Putih Janna Lawwa yang bukan bersticker PINK dan takde QC Seal bukanlah Janna Lawwa okay jangan pandai-pandai cakap yang bukan sticker PINK tu Janna Lawwa tiruan, sebab ianya langsung bukan Janna Lawwa. Ianya cuma krim ibu putih biasa yang tiada KKM, tiada logo halal, tiada UV SPF, kandungannya sama sekali tidak menyerupai Pati Janna Lawwa, sticker & bekas pun lain, dan tidak diketahui samada ia Buatan Malaysia atau tidak.


BLOG UPDATE!
7/4/2015

DAPATKAN HARGA BARU IBU PUTIH JANNA LAWWA DI BLOG KEDUA SAYA :)

KLIK :
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/04/pati-ibu-putih-janna-lawwa-kulit-lebih_7.html




TESTIMONI PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :







HAAA?? AMACAM?? TERGODA TAK??? KU SENDIRI TERGODA !! HEHE
KALAU MAHU ORDER BOLEH SMS SAHAJA KAT NOMBOR NIE

BLOG UPDATE!
7/4/2015

DAPATKAN HARGA BARU IBU PUTIH JANNA LAWWA DI BLOG KEDUA SAYA :)

KLIK :
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/04/pati-ibu-putih-janna-lawwa-kulit-lebih_7.html



011 25 467 465
SMS SAHAJA YE .. TQ :)
AKAN KU REPLY SECEPAT YANG MUNGKIN!!! :)))

Sunday, November 17, 2013

Sebab sayang aku masih bertahan



Maaf kalau saya masih lagi mengharapkan awak kembali

Friday, November 15, 2013

PERLA COFFEE :Kopi Serbuk Mutiara & Glutathione

Assalamualaikum..
PERLA COFFEE IN DA HOUZZZZZ..!!!!

UPDATE
30/6/2015

Berita baik untuk semua peminat kopi pracampuran... 

Menikmati Kopi sambil dapat mencantikkan kulit...

Putih ... Gebu... Berseri...



HARGA SEKOTAK:
PERLA COFFEE
(20g x 20 sacet)

RM59.90 SM/RM64.90 SS (HARGA PD KOTAK)
(NOT INCLUDE POSTAGE)
RM60 SM/RM65 SS
( SIAP POS DAH)

SMS SAHAJA : 011 25 467 465
SEKARANG ~




Semua orang nak jadi cantik kan... tapi nak cantik kenalah rajin...
makan apa pun kena istiqomah... jangan makan sekotak je nak cantik...




Tapi ada juga testimoni yang mendapat kesan seawal 2 minggu... 

itu semua terpulang pada individu...

PERLA COFFEE??


Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee. 


Antara kebaikan Perla Coffee 

Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus.
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
Serbuk Mutiara, Glutathione , Asid Hyaluronik


Serbuk Mutiara 

     MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 



Glutathione

    GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.


Asid Hyaluronik

     ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee. 
           

Thursday, November 14, 2013

BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB: SCRUB PELANGSINGAN BERKESAN!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)

UPDATE
29/5/2015

STATUS : READY STOCK :)
 Belvya Perfect Shaping Scrub (BPSS)

Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!



Harga:
RM85 (SM)
RM90 (SS)
120gm
FREE POSTAGE
Harga Belvya Perfect Shaping Scrub (BPSS) :

HARGA KAMI :
RM75 (SM)
RM85 (SS)
including postage

NEW STOCK!!


Jom kita baca apa yang best sangat dengan Belvya Perfect Shaping Scrub (PSS)


1.  Mengatasi masalah lemak yang tersangkut sana sini dengna mengurangkan size lipid (molekul lemak) dan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak);

2.  Mengurangkan 1-2 inch dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal);

3. Ingin mempunyai bentuk badan yang slim melim macam model ;)

4. Mengatasi masalah pipi bulan, dagu berlapis, dagu tidak runcing disebabkan tenggelam dek lemak menjadi lebih bujur dan runcing;

5.  Membantu hidung yang kemek menjadi runcing daripada biasa;

6.  Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan;

7. Menghilangkan masalah selulit seperti rekahan gempa bumi akibat daripada kehamilan, baligh dan berat badan turun naik;

8. Anti stress dan memberikan kesegaran melalui campuran 5 haruman aromatheraphy;

9. Mencerahkan kulit serta mempunyai agen penuaan;

10. Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat;

11. Mengapuskan sel-sel kulit mati yang menyebabkan tona kulit tidak sekata dan kusam;

12.  Mencegah dan melawan jerawat;

13. Mengatasi masalah perut buncit seperti mengandung; 

14.  Menggunakan teknologi nano terkini;

15. Pertama di Asia;

16. Sesuai di gunakan untuk lelaki dan perempuan;

17.  100% keluaran bumiputera dan muslim;

18. Dikilangkan di kilang berstatus GMP;

19.  Kesan seawal 1 minggu; dan 

20.  Halal, Selamat, tiada kesan sampingan dan mendapat kelulusan KKM


CARA PAKAI BELVYA BADAN DAN MUKA




Harga:
RM85 (SM)
RM90 (SS)
120gm
FREE POSTAGE
Harga Belvya Perfect Shaping Scrub (BPSS) :

HARGA KAMI :
RM75 (SM)
RM85 (SS)
including postage


Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya..

1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit

Monday, November 11, 2013

JAMU PERAWAN NZ - NEW PACKAGING 2017


Assalamualaikum :)

JAMU PERAWAN NZ UPDATED!!

17/01/ 2017


READY STOCK!
TERHAD!
SIAPA CEPAT DIA DAPAT!
JAMU PERAWAN TETAP MENAWAN SEHINGGA SEKARANG!
JOM DAPATKAN SEGERA!😍

SMS SAHAJA 011 25 467 465


SIAPA TAHU JAMU YANG FEMES SEKARANG NI???

HAAAA!! NIE LAH DIA..
JAMU PERAWAN NZ
NEW IMAGE ORANG KATA..
TAPI KANDUNGAN DIA MAINTAIN MELETOPS!

sekarang yang 2015 tu


JAMU PERAWAN NZ BARU!!!
SESUAI UTK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU YANG MASIH BUJANG (DARA).
 TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.


JAMU PERAWAN NZ
60 BIJI

HARGA
1 BOTOL : RM35.00
POSTAGE : RM8 SM / RM11 SS

BELI 3 BOTOL
RM100
FREE POSTAGE :)

BELI 5 BOTOL
RM160
INCLUDE POSTAGE :)

KHASIATNYA ~
- merawat keputihan dan lendiran yg banyak
- menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
selepas bersalin
- mengecutkan peranakan
- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
- melancarkan peredaran haid
- vagina akan berbau harum semulajadi
- Kencing Manis
- Darah Tinggi
- Gout
- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
- kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
- anti jerawat
- dapat mengembalikan awet muda
- menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
- sengugut
- menambahkan tenaga batin
- memulihkan urat saraf
- merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
- merawat payudara ( KANSER )
- anti kanser
- sakit lutut
- kebas kaki tangan
- senak kembung
- angin medu
- lenguh sendi
- mengembalikan berat badan secara alami
- AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN

Ramuan Bahan Jamu Perawan
- Daun Mas Cotek
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Sari Rapat.

Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~
Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.

UNTUK KESAN YG LEBIH KETARA, ELAKKAN HUBUNGAN KELAMIN PADA TIGA HARI PENGAMBILAN. SESUAI UTK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU BUJANG. TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.

CARA -CARA MAKAN & INSERT JAMUPERAWAN PIL

1 ~ Untuk merawat keputihan, lendiran yg bnyak berbau masam mkn 3-5 biji sehari slps mkn. insert sebiji jamu pil sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi.

2 ~ Untuk memontokkan sambil menjaga kecantikan dari dalam serta kemutan yg padat dan yg kuat mkn 4biji pagi dan mlm selepas mkn.

3~ Untuk ibu yg selepas melahirkan serta menyusu badan makan hanya sebiji jamu pil shj, jika tidak panas blh tambah 1bj lg. mkn selepas mkn.

4~ Bagi yg keguguran atau selepas pembedahan mkn 4-5biji pagi dan malam. selepas mkn.

5~Untuk menghilangkan dan memperkemaskan bibir faraj, rendam 2 -3biji di dlm air suam sehingga kembang dan cuci di bibir faraj dan dalam vagina.

6~ Untuk kepuasan seks, masukkan sebiji jamu pil di dalam faraj seboleh jari dan jgn kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 - 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama. perawan yg menawan.

AMARAN!
 ANAK DARA JANGAN MEMANDAI NAK INSERT YE!!
JUST TELAN/MAKAN SAHAJA
..


TESTIMONI JAMU PERAWAN NZ
ADA 19 TESTIMONI KAT BAWAH NIE.. BACA LAH YE..

AMARAN :18SX 


Testimoni Jamu Perawan


Testimoni 1
Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Testimoni 2
I dah makan your jamu for a week...so far..mmg bagus...badan xpenat...bangun pagi pun ok jer..before this..punya lah liat nak bukak mata kalau bgun pagi nak gi keje...tapi skrg automatic pgi mata dah bukak and badan dah tak letih lagi...
Bab masuk kat tutt...mmg ketat..kita sendiri bole rase...and agak kering...tapi...faham2 jela..kalau dah ketat and kering...so for me..cukup dgn makan jer..itu pun hbby ckp dah cukup ketat.

Testimoni 4
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 5
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

Testimoni 6
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 7
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 8
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy . thanks kak

Testimoni 9
Salam kak,
Saya nak bagi testimoni gak ni……heheheheh
Sebelum ni saya dah cuba mcm2 jenis jamu… mcm2 la… tapi semuanya x sesuai kot, sbb x ada perubahan apa2 pun. Tapi Jamu ni memang tip top.. sesuai sgt…
Nak start crita ni….. Masa saya dpt jamu tu saya tgh period, tapi saya star...t makan gak…darah kuar berketul2, ngeri gak la tapi dlm 3-4 hari gitu, tapi lepas tu lega sgt2…… keputihan pun dah x der, clear sungguh, x perlu nak pakai panty liner lagi…..
tapi part yg paling bestnyer…hehehe……jeng..jeng…jeng…..(18sx) memang powerzzzz giler jamu akak ni…..masa bersama hubby tu….hubby puji sungguh2 ..… dia kata persembahan memang mantopppp……macam malam pertama..nak terjah pun payah.…..yg part paling best tu, skg ni pantang tersentuh….kalau tersentuh nak on jer….….hahahahhah….. Jamu akak ni memang sesuai sgt la ngan saya…so lepas ni saya nak order lagi la……tungguuuuuuuu………
thanks yer kak, kerana menjanjikan setiap malam seperti malam pertama…hehehehe

Testimoni 10
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 11
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 12
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 13
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 15
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..

Testimoni 16
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hubby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 18
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 19
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"




Friday, November 08, 2013

can you really be friends after being lovers?


maybe....

but...



If two past lovers remain friends,
 it's either someone is still in love, 
or someone is still hoping for a second chance..


mfe... Verbally we agreed, it was over and we were through. I'm trying to compose myself, but I just can't get over you.

Tuesday, November 05, 2013

If it's meant to be.. It will be.. one day.. In sha' Allah

One day.. In sha' Allah



Berhentilah merasa gelisah, bersabarlah, hadapi kenyataan hidup dengan tabah.
 Lakukanlah sesuatu untuk kehidupanmu...


mfe... memikirkan kebahagian bererti memikirkan apa yang terjadi sebelumnya dan apa yang akan terjadi nanti. Dan sampai batas tertentu, berfikir terlalu jauh itu boleh mengusik kebahagian itu sendiri..

mfe...always remember..171110... 25/5 ~ 3/8 :
Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan yang berdosa yang tidak mempunyai masa depan..

mfe.. ingatlah.. aku tak sekuat yang kau fikirkan..

If it's meant to be.. It will be.. one day.. In sha' Allah..

weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~