like button

JUALAN MURAH 2016

Monday, December 30, 2013

Harum Malam (250ml)

HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui bayi. 
Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!

Harum Malam (250ml)
HARGA: RM33.00
( tak masuk postage)
POS LAJU RM6.00 SM/10.00 SS

3 BOTOL HARUM MALAM
>  RM100 SM / RM 105 SS <
FREE POSTAGE


SMS SAHAJA  : 011 25 467 465 SEKARANG


-BORONG TAK BUKA-

STOK TERHAD!!!



*PEK LAMA ( PENUTUP HITAM ) 
*PEK BARU ( PENUTUP PUTIH )

Botol penutup HITAM tu pek lama
Botol penutup PUTIH tu pek terbaru.
Isi kandungan sama saja cuma botol yang company tukar..Jangan risau setakat ni harum malam tiada yang tiruan


Sesuai untuk kaum Hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti :
keputihan,
gatal2 vagina,
mengetatkan vagina,
hilang hanyir period,
 sesuai diambil ketika period,
 dalam pantang dan menyusu baby,
yang belum kahwin pun boleh..

Untuk Wanita sahaja 
1 botol 250ml tahan utk seminggu lebih
Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang!

Kandungan Harum Malam:

-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete


-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual

-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan




Cara pengambilan:
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. lebih 7 tahun dalam pasaran..


ps:

*PEK LAMA ( PENUTUP HITAM ) 
*PEK BARU ( PENUTUP PUTIH )

Botol penutup HITAM tu pek lama
Botol penutup PUTIH tu pek terbaru.
Isi kandungan sama saja cuma botol yang company tukar..Jangan risau setakat ni harum malam tiada yang tiruan






Thursday, December 05, 2013

PERLA COFFEE, PERLA CHOCOLATE MILK DAN PERLA EXCLUSIVE 100% ORIGINAL

BLOG UPDATE!!!
29/5/2015

Bismillah...
Assalamualaikum  :)

 Khas untuk gojes2 yang tidak menggemari coffee!
Gojes boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK!

Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES.
Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine!

Apakah bahan yang dimaksudkan?
 Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri!
Wow!
Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!

======================================



PERLA CHOCOLATE MILK :

1 BOX : 20sachet : RM60 sm / RM65ss
3 BOX : 60Sachet : RM165 sm / RM175ss

FREE POSTAGE


PERLA COFFEE :
1 BOX : 20sachet : RM50 sm / RM55ss
3 BOX : 60Sachet : RM140 sm / RM150ss
FREE POSTAGE

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
UNTUK DAPATKAN TAWARAN HARGA DIATAS~

===============================================

PERLA EXCLUSIVE
- SKIN WHITENING, INTERNAL HEALTH AND BREAST ENLARGEMENT-


PERLA EXCLUSIVE
1 BOX : RM150 SM / RM160 SS
FREE POSTAGE


Memperkenalkan produk TERBARU dari rangkaian IRICH RESOURCES, PERLA EXCLUSIVE diformulasi untuk 3 fungsi utama - PENCERAHAN KULIT, KESIHATAN DALAMAN & PEMBESARAN PAYUDARA khusus untuk wanita ASIA!!

FUNGSI PERLA EXCLUSIVE

✔ Dapat memperbaiki sel-sel kulit yang rosak
✔ Menjadikan kulit lebih putih, lebih gebu dan lebih berseri
✔ Dapat mengekalkan wajah awet muda
✔ Dapat mencerahkan dan lebih menggebukan kulit seluruh badan
✔ Dapat mengecutkan, mengurangkan jerawat serta menghilangkan jerawat
✔ Mengatasi masalah kulit kusam
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menambahkan tenaga
✔ Memontokkan payudara
✔ Menaikkan punggung
✔ Mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan miss v
✔ Menaikkan payudara
✔ Menjadikan payudara sentiasa tegang
✔ Mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
✔ mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
✔ Menganjalkan kulit yang melendut
✔ melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Mengetakan vagina
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
✔ Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid
✔ Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
✔ Mencegah kekejangan, menahanan air dan kerengsaan semasa kesakitkan haid
✔ Mengimbangkan, membina dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita bagi menggalakkan komutan sihat
✔ Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan mengelak kerengsaan dan jangkitan
✔ Mehilangkan keletihan, memudahkan gejala menopaus dan menggalak kesejahteraan emosi
✔ Memanjangkan jangka tenaga semasa intiman suami isteri
✔ Membantu menyelesaikan masalah sembelit


===========================================

NEW FLAVOUR : PERLA CHOCOLATE MILK
1 BOX : 20 SACHET
RM65.90
HARGA CHANTEKGOJES
1 BOX :RM60 SM / RM65 SS

FREE POS SEMENANJUNG

3 BOX : RM165 SM / RM175 SS
FREE POSTAGE SEMENANJUNG


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
UNTUK DAPATKAN TAWARAN HARGA DIATAS~

PERLA CHOCOLATE MILK
- Untuk pencerahan kulit berganda
- Kulit semakin gebu
- Melambatkan proses penuaan
- Mampu melawan radikal bebas
- Meningkatkan sistem imum badan
- Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI LAIN : 
* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* Melawaskan sistem penghadaman

==================================================

PERLA COFFEE

ADA YANG SUKA MINUM COFFEE ???

PERLA COFFEE :
1 BOX : 20sachet : RM50 sm / RM55ss

3 BOX : 60Sachet : RM140 sm / RM150ss
FREE POSTAGE


TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???
NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE GOJES DENGAN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG.. 
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!! 

SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 
✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione  
✿ Asid Hyaluronik

Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
- Asid amino: fungsi spesifik.
Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

Kegunaan perubatan Cina tradisional:
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Mengurangkan kegelisahan
- Menenangkan hati
- Merawat sakit kerongkong
- Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

===========================================================

Sejarah serbuk mutiara:
- Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
- Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
- Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
- Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai

- Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya


★Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.


======================================

ANTARA TESTIMONI PERLA
 IRICH RESOURCES








==================================================

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK ~
SELAMAT MEMBELI YE :)

==================================================


NAH! COMBO COFFEE NIE MEMANG BAIK PUNYA!!
DUA-DUA MEMANG TERBAIK!
PUTIH DAN KURUS~
PERGHH.. SIAPA YANG TAK NAK!

PERLA COFFEE N MIRACLE SLIMMING COFFE
MEMANG MENDAPAT SAMBUTAN!!!
 BEST SELLER TAW!!!!
SIAP KENA BOOKING AWAL2 KALAU NAK BENDA NIE!!!



COMBO PERLA COFFEE + MIRACLE SLIMMING COFFEE

HARGA :
RM150 SM/RM160SM
FREE POSTAGE


SMS : 011 25 467 465 SEKARANG!!!

CARA PENGAMBILAN COMBO NIE SIMPLE JE:

AMBIL SEBELUM SARAPAN OK!!

MULA2 AMBIL 2 SCOOP MIRACLE SLIMMING COFFEE
+ 150ML AIR SUAM
KACAU DAN MINUM~

THEN NEXT 15 MINUTE OR 30 MINUTE

AMBIL 1 SACHET PERLA COFFEE PULA + 1 CAWAN AIR SUAM :)

DONE!! :)
HAVE A GREAT DAY!!!
 

FUNGSI DAN KEBAIKAN PERLA COFFEE :
Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat

FUNGSI DAN KEAJAIBAN MIRACLE SLIMMING COFFEE
Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan. SLIM DOWN IN 7 DAYS... RAMAI YANG SUDAH MENCUBA ANDA BILA LAGI!
Fungsi & Keajaiban Kopi Herba:
✔ Membakar lemak badan dengan pantas 
✔ Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
✔ Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
✔ Mengurangkan nafsu untuk makan
✔ Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
✔ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
✔ Mengawal berat badan dengan mudah


KOMBINASI KOPI INI MEMANG TERBAIK!!!!
CUBALAH! TAK RUGI OK~

UNTUK ORDER : SMS SAHAJA
011 25 467 465
SEKARANG!!!!


weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~