like button

JUALAN MURAH 2016

Saturday, December 12, 2015

JAMU KENCUR 100% ORIGINAL

Bismillah...

ASSALAMUALAIKUM GOJES :)

Adakah Gojes2 ada masalah seperti :
Peranakan jatuh/tombong?
 Haid tidak teratur?
 Keputihan?
Perut buncit selepas bersalin?
Badan & alat sulit berbau busuk?
Aset atas dan bawah mulai kurang pejal?
Aset utama mula mengembang & longgar?
 Wajah pucat?



JAMU KENCUR

HARGA SEKOTAK JAMU KENCUR 
RM80 SM / RM90 SS
FREE POSTAGE :)

DAPATKAN YANG ORIGINAL DI CHANTEKGOJES / CSF WARIZS :)
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG 
Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah:
- Peranakan jatuh/tombong
- Haid tidak teratur
- Keputihan
- Perut buncit selepas bersalin
- Badan & alat sulit berbau busuk
- Aset atas dan bawah mulai kurang pejal
- Aset utama mula mengembang & longgar
- Wajah pucat


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU KENCUR
- Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
- Mencantikkan kulit.
- Mengecutkan peranakan wanita
- Kitaran haid teratur, mengecutkan cyst.
- Menyuburkan rahim.
- Memberikan tenaga
- Menguatkan sistem peranakan.
- Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.

- Mengempiskan perut. sekaligus menurunkan berat badan.



ANTARA RAMUAN DALAM JAMU KENCUR







CARA PENGGUNAAN JAMU KENCUR
1 sachet setiap pagi sebelum makan/diwaktu perut kosong
koyak dan minum tanpa perlu bancuh.



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) 
JAMU KENCUR

Digalakkan minum air masak secukupnya
Simpan di tempat yang sejuk. boleh di letakkan dalam peti ais lebih sedap.
Q: Boleh ambik bersama supplement lain tak?
A:Boleh.. jarakkan selama 4 jam.
Q:jika diri ada darah tinggi..tak ada kesan ke?
A:Boleh tiada masalah..insyaAllah dapat merawat penyakit itu
Q:1 kotak brape isinye ye?
A:10 sachet X 20 ml.
Q: Ibu menyusu boleh minum tak?
A:Boleh..
Q:Ibu mengandung boleh amalkan?
A: Tidak boleh.. lepas deliver boleh berfungsi ketika pantang.


TESTIMONI JAMU KENCUR






latest testimoni copy paste dari komen chantekgojes :
saya amalkan dah masuk kotak ke 3..memang best sedap pulak tu rasa dia..terbaik ini produk..anak 3 org mcm anak dara u..hahha :) on JAMU KENCUR 100% ORIGINAL

selamat mencuba :)
DAPATKAN YANG ORIGINAL DI CHANTEKGOJES & csf warizs :)
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG

Tuesday, October 06, 2015

LAKU KERAS! : Toujours Advanced™ Collagen Shots

Bismillah..
Assalamualaikum Gojes!!!

Chantekgojes timbul balik dahhhh..hehe
(Berbuan-bulan hilangkan diri sebab bz..tak sempat nak update blog)

UPDATED : 22/01/ 17

READY STOK!!!

TOUJOURS ADVANCED NI SEMEMANG-MEMANGNYA PRODUK PALING BERKESAN UNTUK SEGARKAN KULIT WAJAH YANG KUSAM!! TAK CAYA? TENGOK HANIS ZALIKHA SEKARANG~ BERSERI-SERI BEB!

CEPAT!! ORDER SEKARANG~
011 25 467 465

STOK BARU DAN TERHANGAT DI PASARAN~


Post kali ni chantekgojes nak syorkan satu produk yang meletops.
stok memang laku habis! kalau hari ni ada 10kotak.. esok dah tinggal 1kotak dah..
HAAAA! nak kata memang laku lah.. mahal tak?? yelah sebab duta nya hanis zalikha..

nak tahu mahal ke tak?? berbaloi ke tak??
rajinkan diri anda baca dulu.. hehehhe

TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT




Kolagen ialah protein dalam badan manusia dan haiwan. Kolagen memberi struktur penting kepada kulit, tendon, rawan dan tulang. Kolagen adalah asas blok binaan tubuh badan kita.

Kenapa badan kita memerlukan kolagen tambahan?
Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi 

seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja. Tambahan pula, selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran. Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.


 Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.



Apakah ekstrak buah-buahan yang terdapat dalam 
Toujours Advanced™ Collagen Shots serta khasiatnya?


Acai Berry, Epal, Strawberry, Lemon dan Blueberry. Khasiatnya terlalu BANYAK untuk disenaraikan. Setiap satunya penuh dengan kandungan vitamin dan antioksida yang tinggi. 
*boleh selidik online*


 Apakah khasiat pemakanan sunnah seperti delima, madu dan kurma?

Delima, Madu dan Kurma. Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. 
*boleh selidik online*



HARGA ASAL
RM199 SEKOTAK
(30 SACHET)

HARGA CHANTEKGOJES
RM180 SM / RM190 SS
INCLUDING POSTAGE!!!


JIMAT RM19!!!!

>> untuk order <<
SMS SAHAJA
011 25 467 465
BAB KATA HANIS ZALIKHA 

" Saya berkira sebab... HARGA:

Ramai yang kata "omaigosh RM199 untuk satu box is mahal 
I is student only but I want to look flawless also omaigosh 
#nofilter #iwokeuplikethis". 
Kenapa pula mahal? 
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen lain yang lebih murah 
bilamana dalam satu box cuma ada 15-20 sachets (hoh tahan tak sampai sebulan). 
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen bancuh yang 
tahan lebih dari sebulan tapi kesan dia slow sebab 
guna kolagen gred lebih rendah."

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK KE BELOG HANIS ZALIKHA





KANDUNGAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :
- Collagen - Grade AAA berkualiti tinggi

- Vitamin C ekstrak buah-buahan
- Makanan sunnah - madu kurma delima
- Purasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
- Air osmosis berbalik
**kesemua kandungan yang terpilih menyumbang kepada keberkesanan optimum Toujours Advanced™ Collagen Shots dari segi kecantikan dan kesihatan.

Kelebihan Toujours Advanced Collagen Shot :

> Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
> Membantu menguatkan sendi-sendi
> Membantu merawat resdung dan  penyakit kencing manis.
> Membantu merawat dan mencegah cancel
> Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TRANSFORMASI KECANTIKAN

:: Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
:: Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
:: Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
:: Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
:: Mengecilkan pori-pori di wajah.
:: Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
:: Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
:: Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
:: Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
:: Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.




Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan,
Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu bertahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

CARA PENGAMBILAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS


>> Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh <<

SESUAI DIAMBIL OLEH GOLONGAN???
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan.
>>  Boleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU <<
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
>> Hasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
>> Dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi,

KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT
- Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
- Membantu menguatkan sendi-sendi
- Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
- Membantu merawat dan mencegah kanser
- Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TERIMA KASIH KERANA SUDI JENGUK2 CHANTEKGOJES! SELAMAT MEMBELI :)

Monday, June 29, 2015

RED BELLA : WHITENING AND SLIMMING BODY WASH (RBWS) 100% ORIGINAL



Bismillah..
Assalamualaikum Gojes  :)

chantekgojes nak share satu produk kepada gojes-gojes yang 
nak kurus dan putihkan kulit tapi tak nak ambil supplement atau ubat kurus yang macam-macam...

haaa~ menarik tak?? hehehhe

ce tengok kat bawah nie~


Anda menghadapi masalah

Kulit kering ?
Ketiak, leher & celah paha yg gelap ?
Kulit badan yang tidak sekata ?
Jerawat badan ?
Kulit badan gelap dari muka ?
Lemak yang tidak diingini ?
Angin di dalam badan ?


RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH





HARGA REDBELLA
RM68 SM / RM78 SS

NAK HARGA LESS KAT BAWAH??
RM65 SM / 75 SS*
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
*SABAH SARAWAK ADD POSTAGE : RM5
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
- STOK ADALAH TERHAD OKAY :) -



KELEBIHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH



- Mencerahkan kulit
- Memecahkan lemak-lemak
- Menganjal dan melembapkan kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Bantu atasi masalah tona kulit tidak sekata
- Hilangkan hitam tengkuk, ketiak dan celah paha


BAHAN-BAHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
~ Aqua
~ Sodium Laureth Sulphate
~ Concamidopropyl Betaine
~ CDE
~ Sodium Lauryl Sulphate
~ Glycerin
~ Ethylene Glycol Monostearate
~ Xantalgosil C
~ Algisium C
~ Hyaluronic Acid
~ Vitamin E
~ Fragrance
~ Polyquat 7
~ Citric acid
~ Preservative


Anda menghadapi masalah..

> Kulit kering?
> Ketiak, leher & celah paha yg gelap?
> Kulit badan yang tidak sekata?
> Jerawat badan?
> Kulit badan gelap dari muka?
> Lemak yang tidak diingini?
> Angin di dalam badan?




RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SANGAT SESUAI UNTUK :-

- Hilangan rekahan pada tumit kaki
- Melembapkan kulit badan
- Mencerahkan kulit badan
- Masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
- Pecahkan lemak yang tidak diingini
- Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu pecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan

CARA PENGGUNAAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

~ Picitkan, buihkan dan sapu pada badan yang basah
~ Urut perlahan2 pada bahagian yang bermasalah
~ Biarkan 2 minit dan bilas
~ Gunakan setiap kali anda mandi
~ 450 ml
(Tahan selama 2 bulan jika guna 2 kali sehari)





 SOALAN LAZIM RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

Ramai yang tanya kandungan Red Bella Body Wash yang boleh menolong kuruskan dan putihkan  ni taw~..

. Bahan-bahan Red Bella Body Wash terdiri daripada :

Sodium Laureth Sulphate (SLS)
Ia bertindak lebih lembut ke atas kulit, tidak meninggalkan kesan iritasi dan tidak mendatangkan kesan sampingan. Kesan paling ketara ialah iritasi kulit terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. SLS bekerja membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit.

Algisium C
Sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.

Hyaluronic acid
Berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.

Aqua
Fungsinya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.

Polyquat
Membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi.



TESTIMONI RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH






JOM LAH CUBA RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SEKARANG
SMS SAHAJA : 011 25 467 465
UNTUK DAPATKAN POTONGAN HARGA.


weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~