like button

JUALAN MURAH 2016

Monday, June 29, 2015

RED BELLA : WHITENING AND SLIMMING BODY WASH (RBWS) 100% ORIGINAL



Bismillah..
Assalamualaikum Gojes  :)

chantekgojes nak share satu produk kepada gojes-gojes yang 
nak kurus dan putihkan kulit tapi tak nak ambil supplement atau ubat kurus yang macam-macam...

haaa~ menarik tak?? hehehhe

ce tengok kat bawah nie~


Anda menghadapi masalah

Kulit kering ?
Ketiak, leher & celah paha yg gelap ?
Kulit badan yang tidak sekata ?
Jerawat badan ?
Kulit badan gelap dari muka ?
Lemak yang tidak diingini ?
Angin di dalam badan ?


RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH





HARGA REDBELLA
RM68 SM / RM78 SS

NAK HARGA LESS KAT BAWAH??
RM65 SM / 75 SS*
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
*SABAH SARAWAK ADD POSTAGE : RM5
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
- STOK ADALAH TERHAD OKAY :) -



KELEBIHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH



- Mencerahkan kulit
- Memecahkan lemak-lemak
- Menganjal dan melembapkan kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Bantu atasi masalah tona kulit tidak sekata
- Hilangkan hitam tengkuk, ketiak dan celah paha


BAHAN-BAHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
~ Aqua
~ Sodium Laureth Sulphate
~ Concamidopropyl Betaine
~ CDE
~ Sodium Lauryl Sulphate
~ Glycerin
~ Ethylene Glycol Monostearate
~ Xantalgosil C
~ Algisium C
~ Hyaluronic Acid
~ Vitamin E
~ Fragrance
~ Polyquat 7
~ Citric acid
~ Preservative


Anda menghadapi masalah..

> Kulit kering?
> Ketiak, leher & celah paha yg gelap?
> Kulit badan yang tidak sekata?
> Jerawat badan?
> Kulit badan gelap dari muka?
> Lemak yang tidak diingini?
> Angin di dalam badan?




RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SANGAT SESUAI UNTUK :-

- Hilangan rekahan pada tumit kaki
- Melembapkan kulit badan
- Mencerahkan kulit badan
- Masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
- Pecahkan lemak yang tidak diingini
- Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu pecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan

CARA PENGGUNAAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

~ Picitkan, buihkan dan sapu pada badan yang basah
~ Urut perlahan2 pada bahagian yang bermasalah
~ Biarkan 2 minit dan bilas
~ Gunakan setiap kali anda mandi
~ 450 ml
(Tahan selama 2 bulan jika guna 2 kali sehari)





 SOALAN LAZIM RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

Ramai yang tanya kandungan Red Bella Body Wash yang boleh menolong kuruskan dan putihkan  ni taw~..

. Bahan-bahan Red Bella Body Wash terdiri daripada :

Sodium Laureth Sulphate (SLS)
Ia bertindak lebih lembut ke atas kulit, tidak meninggalkan kesan iritasi dan tidak mendatangkan kesan sampingan. Kesan paling ketara ialah iritasi kulit terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. SLS bekerja membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit.

Algisium C
Sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.

Hyaluronic acid
Berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.

Aqua
Fungsinya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.

Polyquat
Membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi.



TESTIMONI RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH






JOM LAH CUBA RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SEKARANG
SMS SAHAJA : 011 25 467 465
UNTUK DAPATKAN POTONGAN HARGA.


Sunday, June 28, 2015

COFFEE PINK : KENYANG, RAMPING, CANTIK DAN BERSERI - FORMULASI LUAR BIASA 100% ORIGINAL!

Bismillah

ASSALAMUALAIKUM GOJES :)

KAN DAH CAKAP~
KOPI PINK @ COFFEE PINK NI AKAN MENJADI PILIHAN WANITA SEKARANG.
LAGI-LAGI YANG SIBUK BEKERJA DAN TAK ADA MASA NAK MAKAN.
KOPI PINK DAPAT MENGEYANGKAN PENGGUNA TANPA PENGAMBILAN MAKAN BERAT YANG LAIN TAW :)

JOM ORDER SEKARANG!
RUGI TAK CUBA ~



Hitam Itu Menawan?? 
Semestinyaa. 
.
COFFEE PINK dari PINKISH BEAUTY COSMETIC. 
.
Coffee Lover, U must try this! 
Full of vitamin.
Less caffeine. 
No collagen.
Less odour.



SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK ORDER :)
ISI KANDUNGAN : 15SACHET 1 JAR
- Ingin nikmati secawan kopi yang bercitarasa UNIK, selain boleh MENCERAHKAN badan?

- Mahu kulit kekal ANJAL dan GEBU berona merah jambu, tapi alah pada KOLAGEN yang boleh mengganggu HORMON atau MENGGEMUKKAN?

- Berat badan IDEAL masih belum tercapai kerana selera makan tidak terkawal??



- Semua masalah ini boleh anda hadapi dengan COFFEE PINK!
- Rasa sedap, sarat khasiat, hasil pun mantap!!

KEISTIMEWAAN COFFEE PINK BY PINKISH BEAUTY COSMETIC :

- Satu2 nya minuman kopi dengan kandungan Pearlizer coffee beans (kopi mutiara )TANPA KOLAGEN berserta BIJIRIN (cereal) formulasi terbaharu dan pertama di Malaysia yang agak PELIK dan ISTIMEWA, khusus untuk diamalkan oleh si KULIT KERING , JERAGAT, KUSAM dan NORMAL.

- Minuman kopi hasil gabungan resepi moden dan islamik, iaitu habbatusauda dengan agen pemutih terkini digelarkan Japanico Glutathione serta vitamin A, C & E mempercepatkan proses kulit memutih dan berseri.

- Kulit tampil lebih segar, lembab, berseri, mengurangkan garis halus serta bibir yang kemerahan kerana perjalanan darah yang sihat dan lancar.

- Diperkaya lagi dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai energy malt/cereal untuk memberi tenaga dan kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet di awal pagi.

- Memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit, juga boleh MENGURUSKAN BADAN!
** Boleh diminum wanita hamil dan menyusui bayi serta pesakit diabetes / darah tinggi

=====================================
Satu jar ada 15sachet coffee.
 Digalakkan ambik masa bersahur.
 Mampu mengenyangkan perut seharian dan yang best akan menghilangkan nafas berbau. Memerahkan bibir dan kawasan yg gelap diseluruh badan korang.
Baik utk semua jenis masalah kulit.
 Rasa die mmg sedap dan super duper sedap.
 Peminat coffee boleh bertukar ke coffee yg mendatangkan khasiat yg luar biasa ni.
Baik minum coffee yg bagi cantik kan....
Harga Rm65 sahaja..
Nak pink ? Nak putih kemerahan ?
Minumlah coffee pink

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK ORDER :)

Apa yang dicari ada didalam fomulasi hebat  COFFEE PINK ??--
- resepi moden Islamik keluaran pertama PINKISH BEAUTY COSMETIC membuktikan produk TANPA KOLAGEN atau mereka yang ELERGIK pada KOLAGEN juga mampu mendapat kulit yang diidamkan!

- In sha ALLAH walau kulit yang gelap kusam bermasalah sebelumnya, kesan terawal dapat dilihat dengan jelas setelah meminum 3-4 sachets coffee pink dimana kulit menjadi lembap secara perlahan ke tahap maksima yang boleh, kerana kulit yang lembap membuatkan seluruh kulit kita tampil lebih bermaya dan lebih berseri kemerahan semulajadi!

Dengan meminum coffeepink setiap hari akan membantu perjalan darah yang baik selain memlembabkan kulit. Buktinya? Bibir yang hitam pucat pasti kembali kemerahan hanya selepas beberapa sachet pengambilan coffee pink !

COFFEE PINK! @ KOPI PINK!
Mengilhamkan produk % TANPA KOLAGEN tapi KAYA DENGAN BIJIRIN BERTENAGA (cereal) yg terbaik untuk menjadikan kulit cantik ?


Formulasi PELIK..
GABUNGAN MODEN DAN ISLAMIK
untuk yang berkulit KERING , JERAGAT, KUSAM dan NORMAL
dan pada yang inginkan PENURUNAN BERAT BADAN untuk dapatkan berat yang ideal..
 selain mencantikkan MEMUTIHKAN KULIT ..kopi pink juga mengenyangkan ! !
sesuai untuk muslimin muslimat berpuasa dibulan mulia iaitu Ramadhan :)
Sesuai untuk diamalkan semasa sahur atau diawal pagi ...

Khas untuk :-
LELAKI & PEREMPUAN
IBU MENGANDUNG
IBU MENYUSUKAN BAYI
REMAJA & DEWASA
Boleh diberikan kepada ibu bapa kita juga ya :)

Bahan-bahan :-
Pearlizer coffee beans,
Japanico Glutathione,
Energy Malt,
Vitamin A C E,
Ekstrak Madu Lebah
 dan Habatussauda

Awak akan KENYANG RAMPING PUTIH BERSERI!!!

HARGA 1 JAR
RM65 sem
RM70 ss
15 sachets

PROMOSI RAMADHAN :
RM60 SEM/ RM65 SS 
INCLUDE POSTAGE SELURUH MALAYSIA~
BORONG KOPI PINK @ COFFEE PINK
 5 JAR : RM50/JAR (EXCLUDE POSTAGE)
10 JAR : RM 45/JAR (EXCLUDE POSTAGE)

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK PERTANYAAN LANJUT :)

JOM DAPATKAN HARGA JUALAN MURAH DI SINI


weee! :)

poll 2.0

only u

Daisypath Anniversary tickers

~blogger walking n talking~